Subscribe Now!

Hitman

Duisorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, ...
Hitman

Gears of war

Quisque orem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ...
Gears of war

Presa piept (declinat)



impinsul cu haltera pe plan declinat este un exercitiu pentru pieptImpinsul de la piept cu haltera pe plan declinat solicita in principal partea inferioara a pieptului, zona care, daca este suficient de dezvoltata, scoate mai usor in evidenta nivelul de dezvoltare al acestei grupe. Atunci cand se executa acest exercitiu, este necesar sa se efectueze o cursa completa a miscarii, adica in faza descendenta a cursei sa se atinga pieptul cu haltera, iar in partea ascendenta, bratele sa  fie complet intinse. Impinsul de la piept se poate executa si la aparate cu ghidaje, cum ar fi aparatul Smith, la care greutatea de lucru va fi mai mare, deoarece ghidajele preiau o parte din efortul de sustinere si echilibrare a greutatii de lucru.
Impins de la piept cu haltera pe plan declinat:
1. Inainte de a incepe exercitiul, asigura-te ca ti-ai reglat banca la unghiul potrivit(intre 20-40 de grade sub orizontala).In cazul in care unghiul este mai mare de 40 de grade, tot partea inferioara a muschiului pectoral va fi solicitata, insa daca unghiul este mai mic de 20 de grade, o mare parte din efort va fi tranferata catre partea centrala a capului sternocostal al pectoralului.
2. muschii ce sunt solicitati in timpul impinsului cu haltera pe plan declinatAseaza-te pe spate, cu capul pozitionat in partea de jos a bancii. Fixeaza-ti bine picioarele de suport, pentru a nu aluneca si pentru a avea o buna stabilitate in timpul exercitiului.
3. Apuca haltera cu o priza in pronatie(palmele fiind orientate catre picioare). Distanta dintre palme trebuie sa fie egala cu latimea umerilor. Multe persoane aleg sa foloseasca o priza unilaterala(toate degetele fiind de aceeasi parte a barii) in cadrul acestui exercitiu. In aceasta situatie, trebuie sa fiti foarte atenti, sa nu scapati bara din maini, riscand astfel sa va accidentati.
4. Ridica haltera de pe suport. In acest moment poti incepe prima repetare. Lasa usor bara sa coboare, controland miscarea. Momentul ideal in care sa te opresti din coborare este atunci cand haltera atinge pieptul in zona inferioara a muschiului pectoral.
5. Fa o pauza scurta in pozitia de jos a miscarii, dupa care impinge haltera in sus. Cand impingi bara in sus, fa-o rapid si intr-maniera exploziva.
6. Treci imediat la urmatoarea repetare. Executa 3-4 serii a cate 10-12 repetari.